Se framtiden an

Mitt nya yrke


skrivet den 31 dec av Admin, klockan:04:07
Jag är utbildad lärare och har under ett antal år också jobbar som det. Men jag hade en dröm som var mycket viktigare än mitt yrke och det var nämligen att flytta utomlands. För att kunna göra det och för att det skulle vara möjligt för mig att följa just den här drömmen så var jag tvungen att ge upp mitt jobb. Vem vet jag kanske kommer att arbeta som lärare i framtiden igen men inte om jag bor utomlands. I alla fall inte som lärare i svensk, då det är det som jag är utbildad till. Jag menar det finns inga skolor utomlands som anställer lärare som ska undervisa i svenska. Ja, kanske finns det några specialskolor men de är inte så många i alla falla och det finns inga sådana där jag vill bo i alla fall. Så jag fick helt enkelt säga upp mig och sadla om och nu arbetar jag med något helt annat men jag bor utomlands. Det är inte så dumt att byta yrke ibland.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt