Se framtiden an

När man inte vet


skrivet den 21 sep av Admin, klockan:08:38
Som jag skrev även tidigare i ett annat inlägg så var detta med yrkesval ganska enkelt för mig då jag ganska tidigt visste vad jag ville jobba med. Tyvärr så är inte fallet detsamma för alla och det kanske är betydligt mer vanligt att man inte vet vad man vill göra, att man inte vet vad man vill jobba med. Detta är otroligt frustrerande kan jag tänka mig. Själv har jag inte just i det här sammanhanget varit i den här situationen men jag har ett flertal kompisar som har det och jag vet hur jobbigt det har varit för dem. En av de kompisarna kommer jag bland annat att skriva om i den här bloggen. Det är jätteviktigt att försöka hjälpa de som man känner när de befinner sig i den här situationen eftersom de verkligen behöver allt stöd och stöttning som de kan få.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt