Se framtiden an

Pengar eller passion


skrivet den 08 jan av Admin, klockan:04:25
Jag har med stor sannolikhet varit inne på just det här ämnet tidigare men det är ett ämne som jag tycker kan diskuteras i all oändlighet och det är svårt att säga vad som är rätt eller fel. Det som jag syftar på är ju naturligtvis det dilemma som handlar om vilket yrkesval man ska göra baserat på vad. Egentligen har jag kommit så långt i mina tankar och åsikter att jag anser att det finns två alternativ och inte fler. Dessa är nämligen att man väljer ett yrke beroende på två olika saker, antingen är det beroende på pengarna som man kan tjäna eller så är det beroende på att man tycker om just att det som det jobbet innebär. Sedan kan det naturligtvis vara en kombination av dessa två saker också men om det nu är det ena eller det andra. Vilket är då rätt och vilket är fel?  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt