Se framtiden an

Prao i skolan


skrivet den 23 sep av Admin, klockan:08:38
Jag vet inte riktigt hur det ser ut i skolorna just nu men när jag var liten så hade vi prao i skolan och detta tyckte alla om. Dels slapp man skolan i en vecka eller två men dels så fick man komma ut till olika arbetsplatser. Detta gjorde mycket för mig personligen och säkert för många andra också. Jag hoppas att detta finns i skolorna fortfarande och att man inte tar bort det. Ven om man är ganska ung kan jag tycka när man går ut och kanske inte kan bestämma sig just då så handlar det ju också om att väcka en tanke och en en idé så att man börjar fundera på sitt yrkesliv även om det ligger många år framåt i tiden. Sedan är ju inte en vecka eller två kanske tillräckligt men det är i alla fall något och jag hoppas att skolorna kommer att jobba för att detta ska finnas kvar.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt